MİGROS, 73 mağazayı satın aldı!

Migros 56 adet Uyum mağazası ve 17 adet Makro marketi satın aldığını KAP'a açıkladı.

Migros 56 adet Uyum mağazası ve 17 adet Makro marketi 105 milyon lira karşılığında devralmak için sözleşme imzaladı. Migros'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz ile Makro Market A.Ş. arasında, Makro Market A.Ş. tarafından 53'ü İstanbul'da, 3'ü Tekirdağ'da işletilmekte olan toplam 56 adet Uyum mağazasının ve Antalya'da işletilmekte olan 17 adet Makro Market mağazasının kiralama ya da kira sözleşmelerinin devri yoluyla ve demirbaşlarının satın alınması suretiyle toplam 105.000.000 TL bedel karşılığında devralınması amacıyla sözleşme imzalanmıştır. Devir işlemleri gerekli hukuki ve idari izinler alındıktan sonra gerçekleştirilecektir."

migros

HİSSELER YÜKSELDİ

Migros hisseleri, satın alma haberinin açıklanmasından sonra yüzde 3'ün üzerinde değer kazandı. Şirketin hisseleri saat 16.18 itibarıyla 24.480 TL'den işlem görüyor.

MİGROS, 73 mağazayı satın aldı! ile ilgili etiketler Migros uyum makro
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.