Midyeci Ahmet'ten boşandığı eşine 'şube devri' oyunu: Marka olmadan sadece dükkanı bırakmış!

Midyeci Ahmet, Beşiktaş şubesini boşandığı eşine devrettiğini duyurdu. Sabah Yazarı Mevlüt Tezel, bu devir ile Midyeci Ahmet'in eşini kandırdığını belirtti. Tezel, "Deniz Hanım, 25 şubeden sadece birini hem de marka ismi olmadan sadece dükkanın hakkını kabul ederek büyük zarara uğramış." dedi.

Hızla büyüyen işletmelerden biri olan Midyeci Ahmet son günlerde skandallarla gündeme geliyor. 

MİDYECİ AHMET'TEN EŞİNE DEVİR OYUNU

Son olarak Midyeci Ahmet'ten "Beşiktaş Midyeci Ahmet ana şubemiz ile markamızın hiçbir şekilde bir bağı kalmamıştır... 'Midyeci Ahmet' tabelası en kısa sürede indirilecek" diye bir açıklama geldi.

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, bu devir ile Midyeci Ahmet olarak bilinen Ahmet Çiçek birkaç ay önce boşandığı eşi Deniz Çelebi'yi dolandırdığını belirtti.

"MARKA OLMADAN SADECE DÜKKAN HAKKINI KABUL EDEREK BÜYÜK ZARARA UĞRAMIŞ"

Tezel "Midyeci Ahmet operasyonu!" başlıklı yazısında "Deniz Hanım, 25 şubeden sadece birini hem de marka ismi olmadan sadece dükkânın hakkını kabul ederek büyük zarara uğramış." dedi. 

İşte Midyeci Ahmet'in eşine düzenlediği şube operasyonu...

Çiçek, boşanırken eşine Beşiktaş merkez şubeyi bırakmış. Deniz Hanım'ın iddia ettiğine göre Çiçek, boşandıktan dokuz gün sonra eşine bıraktığı mekânın karşısına yeni şube açmış ve eski şubeye karşı anti propaganda yapmaya başlamış.

Deniz Hanım, "Bir kadın olarak ayakta durmaya çalışmamı istemiyor. İki çocuğumla mağdur ediliyorum. Çok emeğim var. Markayı ben ayakta tuttum. Bugün mağdur ediliyorum. Bütün midyeleri ben yaptım. Ben satışa sundum, bütün lezzet benim elimden geçti" diyor.

Böylece midyenin de magazininin yapıldığını görmüş olduk.

EŞİNE SADECE DÜKKANI BIRAKMIŞ

Deniz Hanım'ın söyledikleri doğruysa eski kocası bu işlerden anlayan bir avukatla çalışıp eşine sadece dükkânı bırakmış.

"DÜKKANIN DEĞİL ŞUBENİN MADDİ GELİRİNİ TALEP ETMELİYDİ"

Hâlbuki Deniz Hanım, dükkânın değil şubenin maddi gelirini talep etmeliydi. Hatta 'Midyeci Ahmet' markasından hak talep etmeliydi. Deniz Hanım, 25 şubeden sadece birini hem de marka ismi olmadan sadece dükkânın hakkını kabul ederek büyük zarara uğramış.
Çiftin aralarında özel anlaşmaları var mıydı bilmiyorum ama evlendikten sonra kazanılan varlıklar boşanınca eşit şekilde paylaşılır. Deniz Hanım marka yaratılırken büyük emeği geçmiş, midyeleri kendisi yapmış!

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Midyeci Ahmet'ten boşandığı eşine 'şube devri' oyunu: Marka olmadan sadece dükkanı bırakmış! ile ilgili etiketler Beşiktaş midyeci ahmet ahmet çiçek deniz çelebi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.