Midyeci Ahmet, marka için sadece eski eşiyle sorun yaşamamış: 3 kişiyle daha...

Son günlerde boşandığı eşi Deniz Çelebi ile mal paylaşımı ile gündeme gelen Midyeci Ahmet'in sahibi Ahmet Çiçek ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ahmet Çiçek'in benzer zorlu süreci daha önce de markayı başka kişilere kaptırmamak için verdiği öğrenildi. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan'ın ‘Midyeci Ahmet Usta’ markası tescillenebildi.

Seyyar tezgâhla başladığı midye işini, eski eşi Deniz Çelebi’nin desteği ile kurdukları Beşiktaş’taki şube ile güçlü bir konuma taşıyan Ahmet Çiçek, ‘Midyeci Ahmet’ markası için Türk Patent ve Marka Kurumu’na (TPE) 20’yi aşkın başvuruda bulundu.

Eski eşi Deniz Çelebi ile mal paylaşımı nedeniyle gündemde olan Ahmet Çiçek'in benzer süreci başkaları ile de yaşadığı ortaya çıktı. 

 

MİDYECİ AHMET'İN MARKA TESCİL SAVAŞLARI

‘Midyeci Ahmet’ markasını kahveden, tozşekere, yiyecekten, makarnaya, pastadan çikolataya değin onlarca ürün için tescil ettiren Ahmet Çiçek bu süreçte, farklı kişilerin marka tescil başvurularına karşı da gözünü dört açtığı ortaya çıktı. 

 Midyeci Ahmet, marka için sadece eski eşiyle sorun yaşamamış: 3 kişiyle daha...

ÜÇ BAŞVURU OLDU, İKİSİ REDDEDİLDİ

TPE kayıtlarına göre, ‘Midyeci Ahmet’ markası için Ahmet Çiçek dışında üç başvuru daha oldu. Ancak bu başvurulardan ikisi reddedildi; biri kabul edildi.

Kayıtlara göre Ahmet Akalın ‘Ma Meşhur Midyeci Ahmet’ markası için 27 Kasım 2020’de Kurum’a başvurdu. Gelen itirazlarla birlikte yapılan inceleme sonrası söz konusu başvuru reddedildi. Benzer bir başvurunun sahibi bu kez Ankara’da bulunan VG EOS Turizm şirketi oldu. Cemil C. ve Volkan G.’nin ortak olduğu şirket 23 Ocak 2018’de ‘VG Midyeci Ahmet Abi’ markasının tescili için başvuruda bulundu. Başvuruya gelen itirazları da değerlendiren Kurum, Ekim 2018’de, başvurunun reddedildiğini açıkladı.

 

'MİDYECİ AHMET USTA' MARKASI TESCİLLENDİ

‘Midyeci Ahmet’ için yapılan başvurularda olumlu sonuç alan tek kişi ise Ahmet Arslan oldu. İstabul merkezli bir marka patent danışmanlık şirketi aracılığı ile Kurum’un kapısını çalan Arslan “Midyeci Ahmet Usta” markasını tescil ettirmek istedi. Ekim 2017’da yapılan başvuruyu sıkı bir incelemeden geçiren Kurum Mart 2019’da söz konusu markanın tescil edildiğini taraflara bildirdi.

Midyeci Ahmet, marka için sadece eski eşiyle sorun yaşamamış: 3 kişiyle daha... ile ilgili etiketler Marka midyeci ahmet deniz çelebi ahmet ahmet çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.