Midyeci Ahmet kimdir? Midyeci Ahmet'in yeri nerede, nasıl gidilir?

Midyeci Ahmet olarak bilinen; midye ve kokoreç dünyasının bir numaralı isimlerinden Ahmet Çiçek, Mardinli bir ailenin çocuğudur. Son zamanlarda adı sosyal medyada duyulmaya başlanan Midyeci Ahmet kimdir sorusuna yanıt aranmaktadır.

Midye ve kokoreç dünyasının bir numaralı isimlerinden biri olan ve halen daha iş hayatını sürdürmeye devam eden Midyeci Ahmet Çiçek, tanınmış bir isimdir.

Midyeci Ahmet Çiçek Kimdir?

Mardinli bir ailenin çocuğu olan meşhur Midyeci Ahmet Çiçek, son zamanlar içerisinde hem midye hem de kokoreç lezzetiyle sosyal medyada yayınladığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam etmektedir. Babası başlık parası olmadığından annesini kaçıran ve daha sonrasında evlenerek Mardin’de yaşamışlardır.

Midyeci Ahmet kimdir? Midyeci Ahmet'in yeri nerede, nasıl gidilir?

O dönemde bazı imkansızlıklardan ötürü İzmir Kadifekale’ye gitmişlerdir. Bütün Mardinliler midye yaparken anne babası da midye yapmaya başlarken annesi de Ahmet’e midyenin yapılışını öğretmiştir. Bir süre sonrasında İstanbul’a yerleşerek midye işine burada devam ederek kardeşleriyle beraber midye satabilecek yaşa gelinceye kadar çok para kazanmaya başlarken annesini kaybeden Midyeci Ahmet, annesini kaybetmiştir.

Midyeci Ahmet Nerede?

Midyeci Ahmet, İstanbul’un Beşiktaş ilçesindedir. Yıldız Mah. Çırağan Cad. No:22’de müşterilerine hizmet veren Midyeci Ahmet, haftanın 7 günü hizmet vermektedir.

Midyeci Ahmet kimdir? Midyeci Ahmet'in yeri nerede, nasıl gidilir? - Resim : 2

Midyeci Ahmet'e Nasıl Gidilir?

Midyeci Ahmet’e otobüs, metro ve minibüs/dolmuş ile gidilir.

Otobüs: 129T, 28T, 29C, 30M, 55B
Metro: M2, M7
Minibüs: SRY-16
Dolmuş: DOLMUŞ: D-31, DOLMUŞ: D-61

Midyeci Ahmet kimdir? Midyeci Ahmet'in yeri nerede, nasıl gidilir? ile ilgili etiketler midyeci ahmet çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.