Midesini üşüttüğünü sandı, öğrendiği gerçek karşısında şaşkına döndü

Gaziantep'de midesini üşüttüğünü sanarak hastaneye giden Gökçen Ünal, doktorların '2,3 saatlik ömrün kaldı' sözüyle hayatının şokunu yaşadı. 10 milyonda bi görülen bir hastalığa yakalanan Ünal, ince bağırsak kangreni olduğunu öğrendi. Ünal, 5 aydır yaşam mücadelesi verdiğini de sözlerine ekledi.

Gaziantep’te yaşayan 2 çocuk annesi Gökçen Ünal’ın hayatı, 10 milyonda bir görülen hastalığa yakalanmasıyla altüst oldu.

İnce bağırsağı pıhtı atması sonucu kangren olan genç kadın, 5 aydır hiç çıkmadığı hastane odasında yaşam mücadelesi veriyor. Doktorların ailesine “2-3 saat anca yaşar” demesine rağmen 5 aydır ince bağırsağı olmadan yaşayan Ünal, Türkiye’de ince bağırsak nakli bekleyen iki hastadan biri. Ameliyat üstüne ameliyat geçiren ve ince bağırsakta sağlam kalan çok küçük bir parçanın dikilmesiyle yaşama tutunan Ünal’ın zamanı her geçen gün biraz daha daralıyor.

Midesini üşüttüğünü sandı doktor 3 saat ancak yaşarsın dedi ailesi cenazesini bekledi

5 AYDA 30 KİLO KAYBETTİ

İnce bağırsağın bağışı en az, nakli ise zor olan organlardan biri olmasına rağmen 5 aydır mücadele eden anne Ünal, kız çocukları Aden ve Irmak için hastalığa karşı direniyor. İnce bağırsağı olmadığı için damar yolundan serumla beslenen Ünal, vücudunda emilimin olmamasından dolayı 5 ayda 30 kilo kaybetti. Hastane odasında adeta günden güne eriyen Ünal, kendisine uyumlu bir ince bağırsağın bulunmasını umutla bekliyor.

'2-3 SAATE KADAR CENAZENİZİ VEREBİLİRİZ'

İnce bağırsağının 2 gün önceden kangren olmaya başladığını söyleyen Ünal, hastalığın kendisine net belirti göstermediğini söyledi. Normalde yaşanması gereken çok şiddetli karın ağrısı ve şişmenin kendisinde meydana gelmediğini paylaşan Ünal, “Doktorlar aileme ‘Artık yapılabilecek bir şey yok. 2-3 saate kadar cenazenizi verebiliriz’ diyorlar. Ardından beni başka bir hastaneye kaldırdılar. İnce bağırsakta küçücük sağlam bir parça kalmış. Onu ameliyatla tekrar birleştirip beni nakile hazır hale getiriyorlar. Malatya ile görüşüp benim sevkimi oraya çıkarıyorlar. Orada Genel Cerrah Murat Doğan 5 aydır benimle ilgileniyor. Bütün tetkiklerim yapıldı. Şuanda ince bağırsak nakli bekliyorum. Ancak ince bağırsak naklinin olmadığını bilmediği için karaciğer, böbreği falan bağışlıyorlar ama ince bağırsağı bağışı yapan çok az insan var. Murat hoca en son 3 yıl önce ince bağırsak nakli yapmış. Hem hasta sayısı az hem de çok sık yapılamıyor” diye ekledi.

 

Midesini üşüttüğünü sandı, öğrendiği gerçek karşısında şaşkına döndü ile ilgili etiketler Gaziantep bağırsak kangreni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.