Mide bulandıran görüntüye ceza! Vişneleri ayakkabıları ile çiğnemişti

Afyonkarahisar'da bir işçi meyve alım tesisinde toplanan vişneleri ayakkabılarıyla çiğnedi. Mide bulandıran o görüntüler sosyal medyada gündeme oturdu. Tepki çeken görüntüler sonrasında işletmeye para cezası verildi.

Afyonkarahisar'da meyve alım tesisinde bir işçinin toplanan vişneleri ayakkabılarıyla çiğnerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından işletmeye para cezası uygulandı.

Mide bulandıran görüntüye ceza! Vişneleri ayakkabıları ile çiğnemişti

Sultandağı'na bağlı Yeşilçiftlik beldesindeki Aşağı Mahalle Muhtarı Ramazan Gökmen'e ait ürün toplama merkezinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, işçiler meyve suyu yapımı için alımı yapılan vişneleri stoklarken, bir işçinin ayakkabısıyla vişneleri çiğnediği anlar yer aldı.

Mide bulandıran görüntüye ceza! Vişneleri ayakkabıları ile çiğnemişti - Resim : 2

Diğer işçilerin kasalarla getirip, daha büyük bir kasaya doldurduğu vişnelerin üzerine bir işçinin ayakkabısıyla çıktığı görüldü. Burada toplanan vişnelerin meyve suyu yapılmak üzere fabrikalara gönderildiği öğrenildi.

Mide bulandıran görüntüye ceza! Vişneleri ayakkabıları ile çiğnemişti - Resim : 3

PARA CEZASI KESİLDİ

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Müdürlük yetkilileri olayla ilgili incelemenin yapılmasının ardından işletmeye para cezası uygulandığını belirtti.

DHA

Mide bulandıran görüntüye ceza! Vişneleri ayakkabıları ile çiğnemişti ile ilgili etiketler Afyonkarahisar vişne ayaklarıyla çiğnedi para cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.