“Midas Man” filminde The Beatles üyelerini kimlerin canlandıracağı belli oldu

The Beatles’ın menajeri Brian Epstain’in hayatını anlatan “Midas Man” filminde, grup üyelerini canlandıracak oyuncular açıklandı. Sara Sugarman’ın yönetmen koltuğunda olduğu filmde Jonah Lees “John Lennon”u, Blake Richardson “Paul McCartney”i, Leo Harvey Elledge “George Harrison”ı ve Campbell Wallace “Ringo Starr”ı oynayacak.

Yönetmen yaptığı açıklamada, The Beatles üyelerini canlandıran gençlerin, 1960'ların ruhunu çok iyi yansıtan sıradışı oyunculardan oluştuğunu ifade etti.

“Brian Epstein”i Jacob Fortune Lloyd’un canlandıracağı filmde, Adam Lawrence “Pete Best”, Jay Leno “Ed Sullivan” ve Emily Watson “Malka Epstein” olarak karşımıza çıkacak.

Çekimlerine geçen ay Liverpool’da başlanan filme ara verildi. Filmin çekimlerine, yeni yılın başında ABD’de devam edilecek.

“Midas Man” filminde The Beatles üyelerini kimlerin canlandıracağı belli oldu

Jonah Lees - John Lennon

Blake Richardson - Paul McCartney

Blake Richardson - Paul McCartney


Leo Harvey Elledge - George Harrison

Leo Harvey Elledge - George Harrison


Campbell Wallace - Ringo Starr

Campbell Wallace - Ringo Starr

“Midas Man” filminde The Beatles üyelerini kimlerin canlandıracağı belli oldu ile ilgili etiketler Jonah Lees john lennon Blake Richardson Paul McCartney Leo Harvey Elledge george harrison Campbell Wallace Ringo Starr the beatles Midas Man Brian Epstain
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.