Miçotakis'ten Türkiye'ye küstah tehdit!

Yunanistan'ın Türk F-16'ları attığı radar kilidi sonrası Atina yönetimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözleriyle uyarmıştı. Ege ve Akdeniz’de Türkiye'nin haklarını ihlal eden Yunanistan, gerginliği tırmandıracak açıklamalara devam ediyor. Son olarak Yunan Başbakan Miçotakis, "Bir gece ansızın geleceğim diye övünenler, bir gece birden bire uyanıp kendilerini acı bir gerçeğin içinde bulurlar" sözleriyle Türkiye'yi tehdit etti.

Avrupa ve ABD’ye güvenen Yunanistan Doğu Akdeniz ve Ege Denizi'nde Türkiye'yi tacizleri devam ederken Miçotakis tehditlerine bir yenisini daha ekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan uluslararası hukuku ve Doğu Akdeniz için geçerli olan anlaşmaları hiçe sayarak Türkiye'nin sınırlarını ihlal eden Yunanistan'ı sert bir dille uyarmıştı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Başkan Erdoğan'ın sözlerine skandal ifadelerle cevap verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ" MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerine şu cümlelerle devam etti;

"Niye? Ellerinde bu adalar var, bu adalarda üsler var falan filan. Buralardan hareketle bize karşı bu tür böyle gayri meşru tehditler devam ederse, bu sabrın da bir sonu vardır."

MIÇOTAKIS'TEN KÜSTAH SÖZLER

Türkiye'nin her geçen gün güçlenen savunma sanayisi Yunanistan'a korku salarken, Başbakan Kiryakos Miçotakis, tehditler savurdu.

Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine "Bir gece ansızın geleceğim diye övünenler, bir gece birden bire uyanıp kendilerini acı bir gerçeğin içinde bulurlar" diyerek Türkiye'yi tehdit etti.

Miçotakis'ten Türkiye'ye küstah tehdit! ile ilgili etiketler Yunanistan Kiriakos Miçotakis Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.