Miçotakis'ten küstah Türkiye çıkışı

Doğu Akdeniz'de gerilimi artıran Yunanistan'ın Başbakanı Kiryakos Miçotakis'ten küstah bir Türkiye açıklaması geldi. Miçotakis, "Türkiye herhangi bir diyaloğa başlamadan önce tehdit politikasından vazgeçmeli" dedi.

Ege ve Doğu Akdeniz’de Türkiye ve Yunanistan arasındaki gerginlikte devreye giren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ve Yunanistan liderleriyle yaptığı görüşmenin ardından iki ülkenin NATO bünyesinde “teknik görüşmelere başlama kararı aldıklarını” açıklamıştı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise "Yunanistan’ın NATO Genel Sekreteri’nin bu inisiyatifine destek vermesini bekliyoruz" ifadesi kullanılmıştı.

Bir açıklamada Doğu Akdeniz'de gerilimi arttıran Yunanistan'dan geldi. Başbakan Kiryakos Miçotakis, "Türkiye herhangi bir diyaloğa başlamadan önce tehdit politikasından vazgeçmeli" dedi.

 

 

Miçotakis'ten küstah Türkiye çıkışı ile ilgili etiketler Yunanistan Doğu Akdeniz Miçotakis
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.