Beşiktaş'ın transfer gündemi... Michy Batshuayi & Fernando tamam, Godin iptal

Süper Lig'e 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar Chelsea'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi transferinde sona gelirken, Uruguaylı stoper Diego Godin transferi suya düştü. Brezilyalı orta saha  Fernando Lucas Martins ise Beşiktaş'tan haber bekliyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 27 yaşındaki santrforun müjdesini dün akşam Çaykur Rizespor maçının basın toplantısında, "Batshuayi bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta burada olacaktır İstediğimiz oyuncular var, iyi de ücretler veriyoruz ve Şampiyonlar Ligi’nde de oynayacağız. Bu durum da elimizi güçlendiriyor" sözleriyle vermişti.

Hocanın bu sözlerinden sonra sezonun ilk golünü atan Georges Kevin NKoudou Twitter'da transfer şov yaptı. 26 yaşındaki Fransız futbolcu yakın arkadaşı olan Batshuayi'yle yaptığı görüntülü konuşmayı Twitter'dan paylaştı. NKoudou'ya cevap veren Belçikalı yıldızın bu paylaşımı kısa sürede etkileşim rekorları kırdı.

Alex Teixeira transferinde büyük rol oynayan Josef de Souza gibi NKoudou da Batshuayi transferinde elini taşın altına soktu. Her konuda anlaşılan yıldız golcünün önümüzdeki hafta İstanbul'da olması bekleniyor.

Belçikalı oyuncuyu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katma konusunda Chelsea ile anlaşma sağlandı. Beşiktaş, 27 yaşındaki forvete yıllık 2.4 milyon Euro ödeyecek. Geçen sezon Crystal Palace’da forma giyen Batshuayi; 20 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı.

Beşiktaş'ın transfer gündemi... Michy Batshuayi & Fernando tamam, Godin iptal

DİEGO GODİN OLMUYOR

Serie A'da Cagliari forması giyen Uruguaylı stoper Diego Godin transferi ise suya düştü. Gazeteci Fatih Doğan, TRT Spor'da "Spor Hafta Sonu" programında 35 yaşındaki futbolcunun transferinden vazgeçildiğini söyledi.

2010-19 arası 9 sezon formasını Atletico Madrid'in efsaneleri arasına giren Diego Godin, 2019 yazında Serie A devi İnter 2 katı maaş teklif edince sözleşme uzatmamış ve İtalya'nın yolunu tutmuştu. Birkaç sezon önce dünyanın en iyi stoperleri arasında gösterilen Uruguaylı yıldız İnter formasını 1 sezon giydikten sonra sürpriz bir şekilde Cagliari'ye imza atmıştı. Godin'in Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve Cagliari yönetiminden kolaylık istediği iddia ediliyordu ancak 3.5 milyon euroda direten Godin'den vazgeçildi.

Beşiktaş'ın transfer gündemi... Michy Batshuayi & Fernando tamam, Godin iptal - Resim : 2

FERNANDO HABER BEKLİYOR

Sergen Yalçın dünkü açıklamalarında bir orta saha transferi daha yapabileceklerini söylemişti. Çin'in Beijing Gouan takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Fernando Lucas Martins'e teklif yapıp beklemeye geçen Siyah-Beyazlı yönetime sambacıdan "Ben hazırım" cevabı geldi.

Transferde önceliği stoper ve santrfora veren Beşiktaş, bu iki transferi istediği rakamlara bitirmesi halinde Fernando'ya uçak biletini gönderecek. 

2019 yazında Çin'e transfer olan futbolcu için Rusya'nın Spartak Moskova takımına 15 milyon euro bonservis ödenmişti. 29 yaşındaki Fernando'nun Avrupa kariyeri Alex Teixeira'yla birlikte oynadığı Shakhtar Donetsk takımında başlamıştı.

NAİGGOLAN BELÇİKA'YA DÖNDÜ

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimlerden Radja Naiggolan da ülkesine döndü. Belçika Ligi'nde mücadele eden Royal Antwerp, İnter'le sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini açıkladı.

Beşiktaş'ın transfer gündemi... Michy Batshuayi & Fernando tamam, Godin iptal ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın michy batshuayi Fernando Lucas Martins Diego Godin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.