Michy Batshuayi bu kez de hasta oldu... Belçikalı golcü Alanyaspor maçında yok

Beşiktaş'ta Alanya deplasmanı öncesi iki kritik gelişme yaşanıyor... Trabzonspor maçını sakatlığı nedeniyle kaçıran Belçikalı santrfor Michy Batshuayi bu kez de hasta oldu. Fabrice N'Sakala ise teknik direktör Sergen Yalçın tarafından bugün antrenmana alınmadı. 31 yaşındaki sol bek kadro dışı bırakılıyor.

Beşiktaş'a Michy Batshuayi'den kötü haber... Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyen 28 yaşındaki santrfora milli ara da iyi gelmedi. Belçikalı golcü cumartesi günü Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan bilgilendirmede, "Futbolcumuz Michy Batshuayi’ye, sağ uyluk arka adalesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi sürecinin bir kısmını geçirdiği İngiltere’den dönüşünde, ateş ve boğaz ağrısı şikayetleri sonrası yapılan değerlendirme neticesinde “Akut Tonsillit” tanısı konmuştur. Futbolcumuz Michy Batshuayi’nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı. 

Bu yaz Chelsea'den kiralanan tecrübeli futbolcu Süper Lig'de 9 maçta 4 golle oynuyor.

NSAKALA KADRO DIŞI BIRAKILDI

Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala ile yollar ayrılıyor... Milli takım kampından dönen Kongolu sol bek, Alanyaspor maçı kadrosuna alınmayacak. 31 yaşındaki futbolcu, milli takım kampından dönmesine rağmen bugün yapılan antrenmana teknik heyetin kararı ile katılmadı.

N'Sakala'nın kadro dışı bırakılma sebebi performansından ziyade, Trabzonspor maçı sonra Bordo-Mavili bir futbolcunun sosyal medyada yaptığı galibiyet paylaşımını beğenmesi olarak gösteriliyor.

 Michy Batshuayi bu kez de hasta oldu... Belçikalı golcü Alanyaspor maçında yok

Michy Batshuayi bu kez de hasta oldu... Belçikalı golcü Alanyaspor maçında yok ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın michy batshuayi Fabrice N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.