Dünyaca ünlü oyuncu evinde ölü bulundu!

HBO dizisi The Wire'da canlandırdığı 'Omar Little' karakteriyle tanınan dünyaca ünlü ABD'li ünlü aktör Michael K. Williams evinde ölü bulundu. Williams'ın kesin ölüm nedeninin adli tıp raporuyla netlik kazanacağı öğrenildi.

ABD'li ünlü aktör Michael K. Williams, 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.

dWilliams, New York Brooklyn'deki dairesinde ölü bulundu. 

Ünlü oyuncunun aşırı doz uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği belirtiliyor.

Dünyaca ünlü oyuncu evinde ölü bulundu!

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL 

New York polisi, Williams'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü, ölüm nedeninin adli tıp raporuyla netlik kazanacağını açıkladı. 

Brooklyn doğumlu oyuncu 2002-2008 yılları arasında yayınlanan HBO dizisi The Wire'da canlandırdığı 'Omar Little' karakteriyle hafızalara kazınmıştı. 

“Boardwalk Empire” ve “Lovecraft Country" dizileriyle “12 Years a Slave” ve “Assassin’s Creed” gibi filmlerde de rol alan Williams, “Lovecraft Country"deki performansıyla Emmy Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterilmişti. 

Dünyaca ünlü oyuncu evinde ölü bulundu! - Resim : 2

MICHAEL WILLIAMS KİMDİR?

Michael Kenneth Williams 28 Kasım 1966’da dünyaya geldi. Amerikalı aktör, dansçı ve muhabir olan Williams en iyi bilinen rolünü HBO drama serisi olan The Wire'da Omar Little olarak üstlenmişti.

Boardwalk Empire'da Albert "Chalky" White karakterini canlandıran oyuncu ayrıca The Road, Inherent Vice, The Night Of, Gone Baby Gone, 12 Yıllık Esaret gibi televizyon ve sinema prodüksiyonlarında da yer aldı.

Ünlü aktörün ölüm nedeniyle ilgili aşırı dozda uyuşturucu gibi iddialar bulunsa da kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak.

 

Dünyaca ünlü oyuncu evinde ölü bulundu! ile ilgili etiketler ölüm vefat Michael Williams
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.