Michael Kiwanuka'dan Türkiye konseri öncesi yeni şarkı!

Michael Kiwanuka, Avrupa konser turnesi kapsamında 20 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan One Love Festival’de hayranlarıyla buluşacak. İstanbul konseri öncesi "Money" isimli yeni bir şarkı çıkaran Kiwanuka'na başarılı müzisyen Tom Misch eşlik ediyor.

“Black Man In A White World” şarkısı ile geniş kitlelerce tanınan, HBO’nun Big Little Lies dizisinin açılış müziği olan şarkısı “Cold Little Heart” ile büyük başarı yakalayan İngiliz sanatçı Michael Kiwanuka’ya yeni şarkısı “Money”de başarılı müzisyen Tom Misch eşlik ediyor.

Michael Kiwanuka “Money” hakkında şöyle konuştu: “Şarkı kulağa ilk etapta parayı ne kadar sevdiğim ve istediğim hakkındaymış gibi geliyor. Parayı yeni insanlarla tanışmak ve zengin insanların etrafında olmak için istiyormuşum gibi de duyulabilir. Ancak daha dikkatli dinlendiğinde, aslında para sevgisinin ne kadar tehlikeli olabileceğinden bahsediyorum.”

Michael Kiwanuka, Avrupa’daki konser turnesi kapsamında 20 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan One Love Festival’de ülkemizdeki hayranlarıyla buluşacak.

“Money”yi dijital platformlar üzerinden satın almak ve dinlemek için:
https://UMGTurkey.lnk.to/MichaelKiwanukaMoney

Michael Kiwanuka'dan Türkiye konseri öncesi yeni şarkı!

Michael Kiwanuka'dan Türkiye konseri öncesi yeni şarkı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.