Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir?

Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir? The Last Dance belgeseli, dünyaca ünlü sporcularından biri olan Michael Jordan'ın kariyerindeki bilinmeyenleri anlatmaktadır. Birçok kişi belgeselin nereden ve nasıl izleneceğini merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. The Last Dance belgeselinin nasıl izleneceğini sizler için araştırdık. Peki, Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir? Detaylar haberimizde...

Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir? Chicago Bulls'un 6. ve son şampiyonluğunu ele alan 10 bölümlük ESPN belgeseli The Last Dance'in ilk 2 bölümü yayınlandı. Michael Jordan'ın kariyer hayatını ve merak edilen birçok şeyi anlatan The Last Dance büyük ilgiyle takip ediliyor. Michael Jordan belgesel için; 'İnsanlar izleyince benim korkunç biri olduğumu düşünecek' ifadelerini kullanmıştı. Belgeselin nereden izleneceğini sizler için araştırdık. Peki, Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir? Detaylar haberimizde...

Michael Jordan, The Last Dance belgeselinden kazanacağı parayı ...

MİCHAEL JORDAN ''THE LAST DANCE'' BELGESELİ NASIL İZLENİR?

ESPN'in hazırladığı Michael Jordan'ı anlatan belgesel "The Last Dance" 19 Nisan'da seyircisiyle buluştu. Jordan'ın 'İnsanlar izleyince benim korkunç biri olduğumu düşünecek' dediği yapım 20 Nisan'da da Netflix üzerinden ülkemizde izlenebilir oldu.

Michael Jordan'ın çaylaklık döneminden itibaren tüm kariyerinin anlatılacağı ve birçok ismin görüşlerine yer verilen The Last Dance belgeseli başladı.

İlk 2 bölümü yayınlanan belgeselden Michael Jordan'ın eline yaklaşık 4 milyon dolarlık bir gelir geçecek. Jordan bu gelirin tamamını hayır kurumlarına bağışlayacak.

Belgeselin çekimleri uzun süredir devam ediyordu ve yakın zamanda hayatını kaybeden bir diğer efsane Kobe Bryant da belgeselde yer alıyor.

Belgeselde Kobe Bryant'ın yanı sıra eski ABD Başkanı Barack Obama, LA Lakers'ın efsane koçu Phil Jackson ve Michael Jordan'ın takım arkadaşı Scottie Pippen da yer alıyor.

 

 

Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Netflix Michael Jordan çekim 2020 belgesel sporcu hayatı kobe bryant
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.