Miami Heat Los Ankers Lakers maçı şifresiz hangi kanalda?

2020 NBA final serisi 6. maçında Miami Heat ile Los Angeles Lakers karşı karşıya geliyor. Peki, Miami Heat Los Ankers Lakers finali ne zaman, şifresiz hangi kanalda? İşte detaylar…

2020 NBA final serisi tüm hızıyla devam ediyor. Miami Heat ile Los Angeles Lakers arasında geride kalan 5 maç sonunda LeBron’un takımı zafere bir adım daha yakın görünüyor. Peki, Miami Heat Los Angeles Lakers finali şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Miami Heat ile Los Angeles Lakers arasında oynanacak olan NBA final serisinin 6. maçı 12 Ekim Pazartesi gecesinde saat 02.30’da başlayacak ve S Sport ile şifresiz olarak Bilyoner üzerinden canlı yayınlanacak.

Serinin 5. maçında Miami Heat, Los Angeles Lakers'i devirerek durumu 3-2’ye getirmiş ve şampiyonluk için yeniden umutlanmıştı.

Miami Heat Los Ankers Lakers maçı şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Miami Heat Los Angeles Lakers NBA 2020 NBA final
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.