MHRS neden açılmıyor, network error hatası ne demek?

MHRS çöktü mü sorusu gündemde. Fahrettin Koca tarafından SGK’ya kayıtlı olanlarında aşı randevusu alabileceğini açıklamasından sonra vatandaşlar, ALO 182’ye akın etti. Peki, MHRS network error ne demek?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından dün sosyal medya üzerinden yapılan açıklama sonrasında vatandaşlar MHRS’ye akın ettiler. SGK kayırlı olan işçilere ve memurlara aşı hakkı tanındığından bahseden Koca müjdeyi verdi.

MHRS NEDEN AÇILMIYOR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın işçi ve memurların tamamına aşılamanın başlayacağını açıklamasının hemen sonrasında online randevu sistemleri tamamen kilitlendi. E Nabız ve MHRS sisteminde yaşanan yoğun talep sistemin çökmesine sebebiyet verdi.

MHRS sistemi yoğun talep nedeniyle açılmazken kısa bir süre sonrasında açıklama yapılması bekleniyor.

MHRS NETWORK ERROR HATASI NE DEMEK?

İnternetten online şekilde hastane randevu almak için “https://www.mhrs.gov.tr/” sitesine girilmesi gerekiyor. Bu sistem üzerinden tüm hastanelerden randevu alınabiliyor. Fakat bazı durumlarda network error hatası alınabiliyor.

MHRS neden açılmıyor, network error hatası ne demek?

T.C. kimlik numarası ve şifreyi yazdıktan sonra sisteme giriş yapınca bazen yukarıdaki gibi bir hata görülebiliyor. Üstelik bilgileri doğru girdiğinizden emin olsanız bile bu hata karşınıza çıkabiliyor.

- Eğer hastane randevu sitesi girişinde yani MHRS girişte network error hatası alıyorsanız ilk olarak siteyi yenileyip tekrar bilgileri yazarak tekrardan giriş yapın.

- Şifreyi doğru girdiğinizden emin olun.

- Eğer ilk 2 yöntem de olmuyorsa o zaman modemi kapatıp açın.

MHRS neden açılmıyor, network error hatası ne demek? ile ilgili etiketler mhrs network error
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.