MHP'ye hangi bakanlıkların verilmesi gündemde?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında olduğu iddia edilen kabine revizyonu konusunda ilginç iddialar gündemde.. Buna göre Erdoğan kabinede MHP'li 3 bakan görevlendirmek istiyor, MHP lideri Bahçeli ise şu an bu öneriye mesafeli...

Bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kapsamlı bir kabine revizyonu planladığı siyaset koridorlarında kulaktan kulağa yayılıyor.

Aydınlık yazarı İsmet Özçelik'ten bu konuda çok konuşulacak Ankara kulisleri geldi.

Özçelik, kulislerde en çok tartışılan başlıklardan birisinin, kabineye girmesi olası "MHP’li bakanlar" konusu olduğunu belirtti.

"Konuyu, Erdoğan’la da arası iyi olan, Ak Partililere sordum." diyen Aydınlık yazarı şu bilgileri paylaştı;

“Erdoğan kabineye, MHP’li isimleri almak istiyor. En az üç bakanlığı onlara vermeyi uygun görüyor. Ama Bahçeli istemiyor. İçinde bulunduğumuz durum çok hassas. Aynı zamanda kırılgan. MHP isterse sorun olmaz. Hatta çok iyi olur.”

‘BAHÇELİ KABUL ETMEZ’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bakanlık konusuna nasıl baktığını ise MHP'lilerle görüştüğünü dile getiren İsmet Özçelik şu ifadeleri kullandı;

“Bahçeli’nin tavrının değişmediği, MHP’li bakan atanmasına sıcak bakmadığı konusunda ısrar ettiler. 'Bahçeli kabul etmez. Geçmişte de kabul etmedi' diye net konuştular. Ama hâlâ 'olabilir' diyenler var." 

MHP'ye hangi bakanlıkların verilmesi gündemde? ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine revizyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.