MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş ölüm yıldönümünde anılıyor!

MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş ölümünün 21’inci yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. İlk tören ise saat 10.00'da Türkeş'in kabri başında gerçekleşecek...

Ankara'daki kabri başında saat 10.00'da düzenlenecek anma programına MHP lideri Devlet Bahçeli ile Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen ülkücüler katılacak. Kuran-ı Kerim okunmasından ve dualar edilmesinden sonra, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yapacak. Daha sonra da çeşitli camilerde mevlit okunacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin TBMM grubu toplantısında yaptığı konuşmada Türkeş'in ölüm yıldönümüne de değindi ve şöyle konuştu: “Türkeş Bey, ülkemizin gerilim yüklü, çekişme ve çatışma dolu yıllarında istikrar numunesi olmayı başaran nadir şahsiyetlerden biriydi. Onda taviz vermeyen bir mizaç, tavsamayan bir muhabbet, tahrip olmayan bir millet ve memleket sevdası vardı. Onun iki emaneti olan MHP ve Ülkü Ocakları varlık ve birliğini muhafaza etmekte, engelleri yıka yıka geleceğe yürümektedir.”

MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş ölüm yıldönümünde anılıyor! ile ilgili etiketler alparslan türkeş ölüm yıldönümü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.