MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bugün sizlere son Twitter mesajlarımı paylaşacağım" sözleri ile sosyal medyaya yasal bir düzenleme çıkıncaya kadar veda ettiğini duyurmasının ardından başta Genel Başkan Yardımcıları olmak üzere MHP'li tüm milletvekilleri sosyal medyadan çekildiklerini açıklamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyi Erdoğan'ın sosyal medyaya çeki düzen getirecek yasal düzenlemeye ilişkin açıklamalarına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyaya veda ederek destek verdi. 

"Bugün sizlere son Twitter mesajlarımı paylaşacağım" diyen ve gerekçelerini attığı bir dizi mesaj ile anlatan Bahçeli'nin çıkacak bir yasaya kadar sosyal medyadan çekilme kararına partinin önde gelen isimlerinden ve milletvekillerinden tam destek geldi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin bu açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda sosyal medya hesaplarını askıya aldıklarını duyurdu. 

Yalçın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Liderimizin Sayın Devlet Bahçeli'nin sosyal medya ile ilgili kararına ve tepkisine binaen bütün hesaplarımızı askıya alıyoruz. Müfteriler, münafıklar, müptezeller, sosyal medyadan temizlenip konuyla ilgili kanuni düzenleme yapılasıya kadar ve Lider Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden açıklama yapıncaya kadar hesaplarımızı askıya alıyoruz." dedi.

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti

Twitter'da #ÜlkücülerHesapKapatıyor etiketi ile kampanya başlatılırken, MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal ise Bahçeli'nin kararına "Yolun yolumuz,İzin izimizdir. Bizler de siz birdaha twit atana kadar twit atmayacağız,paylaşım yapmayacağız." sözleri ile destek verdi. 

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti - Resim : 2

MHP Lideri'nin "Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne da Facebook paylaşımı yapacağım" sözleri ile duyurduğu kararı sonrasında hesabını kapatan MHP'li vekillerin yaptığı son paylaşımlardan bazıları şöyle: 

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti - Resim : 3

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti - Resim : 4

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti - Resim : 5

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti - Resim : 6

 

 

MHP'li vekiller de Twitter'ı terk etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Twitter Facebook Devlet Bahçeli MHP Semih Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.