MHP'li vekil: Gergerlioğlu heladan çıkmış...

Terör örgütü PKK propagandası yaptığı için milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM'de gözaltına alındı. Gergerlioğlu'nun sabah namazı için abdest alırken gözaltına alındığı öne sürülse de Ankara'da güneşin 06.44'te doğduğu, gözaltı işleminin 06.50'de gerçekleştiği hatırlatıldı. Öte yandan MHP İzmir Milletvekili Hidayet Vahapoğlu gerçeği Twitter hesabından açıkladı.

HDP'li milletvekilleri ve bazı haber sitelerinin Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun sabah namazı için abdest alırken gözaltına alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Ankara'da güneşin saat: 06.44'te doğduğu, gözaltı işleminin saat 06.50'de başladığına vurgu yapılırken, MHP İzmir Milletvekili Hidayet Vahapoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"HELADAN ÇIKMIŞ ELLERİNİ YIKIYORMUŞ"

"Birileri bir zamanlar çocuk katili Öcalan için de namaz kılardı diye güzelleme yapıyordu şimdi sıra Gergerlioğluna mı geldi." açıklamasında bulunan Vahapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimse 'abdest alıyordu' falan diyerek güzelleme yapmasın. Heladan çıkmış ellerini yıkıyormuş, polisimiz görevini yapıp gözaltına almış. Bu kadar, nokta." 

 

MHP'li vekil: Gergerlioğlu heladan çıkmış... ile ilgili etiketler MHP HDP TBMM Ömer Faruk Gergerlioğlu abdest
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.