MHP'li Saffet Sancaklı'ya hırsız şoku: Tabut taşırken soyuldu!

Eski futbolcu ve MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Saffet Sancaklı'nın, eski Galatasaray Başkanı Selahattin Beyazıt’ın cenazesinde tabutu taşıdığı sırada cebinden 6 bin lirası çalındı. Soyulduğunu fark eden Saffet Sancaklı şikayetçi olunca kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen 2 hırsız yakalanarak cezaevine gönderildi.

Eski milli futbolcu ve MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Saffet Sancaklı, eski Galatasaray Başkanı Selahattin Beyazıt'ın 23 Ocak'taki cenazesi için Şişli Teşvikiye Camisi'ne gelmişti. Sancaklı, kılınan namazın ardından tabutu taşımak için kalabalığın içine karıştı. Bir süre tabut taşıyan Sancaklı, arkasında bulunan bir kişi tarafından sürekli rahatsız edilmeye başlandı.

EVE GİTTİĞİNDE FARK ETTİ

Vatandaşın da tabutu taşımak istediğini düşünen Sancaklı, bir süre sonra cenazeden ayrılıp evine gitti. Evde ceplerini kontrol eden Saffet Sancaklı, 6 bin lirasının olmadığını fark edince soyulduğunu anladı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Cenaze törenine ait görüntüleri inceleyen eski futbolcu, kendisini sürekli rahatsız eden gri bereli şahıstan şüphelenip karakola başvurdu. Kameralardan iki şüphelinin Sancaklı'ya yaklaştığı, bir kişinin gölgeleme yaparken diğerinin eski futbolcunun cebinden para çaldığı tespit edildi. Kimliği belirlenen iki şüpheli yakalandı. Şüpheliler Bayram D. ve Kartal D. tutuklandı.

MHP'li Saffet Sancaklı'ya hırsız şoku: Tabut taşırken soyuldu! ile ilgili etiketler hırsız cenaze saffet sancaklı selahattin beyazıt tabut
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.