MHP'li Olcay Kılavuz CHP'li Özgür Özel'e yumruk attı!

Mahalle bekçileri kanunu görüşülürken, CHP'li vekiller Enis Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullanma eylemi Meclis'i karıştırdı. İddialara göre MHP'li Olcay Kılavuz CHP'li Özgür Özel'e yumruk attı. CHP'li vekiller de karşılık verince büyük gerilim yaşandı.

Özgür Özel yaptığı açıklamada ''Önergelerdeki konuşma hakkımızı elimizden almaya çalıştılar. İçeriye doğru giderken MHP'li Olcay Kılavuz bana yumruk atamaya çalıştı. Hafif bir darbe aldım. Olcay Bey'in ciddi bir yaralanması var. Arkadaşlarımızın müdahalesiyle, açıkça yapılan saldırı püskürtüldü." ifadelerini kullandı.

MHP'li Olcay Kılavuz CHP'li Özgür Özel'e yumruk attı!

MHP'Lİ VEKİLDEN FOTOĞRAFLI CEVAP!

Özgür Özel'in açıklamalarının ardından MHP'den ise fotoğraflı cevap geldi.

MHP Genel Başkan TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, Olcay Kılavuz ile birlikte olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ''An İtibariyle Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuzla Beraberiz.Sosyal Medyada Yayılan Asılsız Beyan Ve Haberlere İtibar Etmeyiniz.'' ifadelerini kullandı.

MHP'li Olcay Kılavuz CHP'li Özgür Özel'e yumruk attı! ile ilgili etiketler Meclis Özgür Özel olcay kılavuz yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.