MHP'li isimlerden Rıza Zelyut'a sert tepki: Kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili bir yazı kaleme alan Yurt Gazetesi yazarı Rıza Zelyut, yazısında Bahçeli'yi 'AK Parti'nin adı konulmamış başkan yardımcısı' ifadeleriyle anlatıp çeşitli suçlamalar yöneltmişti. MHP'li isimlerden Zelyut'un o yazısına büyük tepki geldi.

Yurt Gazetesi'ndeki köşesinde 'Bahçeli kimin kayığında?' başlıklı bir yazı kaleme alan Rıza Zelyut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çeşitli suçlamalar yöneltmişti. 

Yazısında Bahçeli'yi 'AK Parti'nin adı konulmamış başkan yardımcısı' ifadeleriyle anlatan Zelyut'a MHP'li isimlerden sert tepki geldi.

21 - 27. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından gösterdiği tepkide "Rıza Zelyut denilen zelil,çukur tip. Liderimiz DEVLET BAHÇELİ hakkında yazdıklarını sana misliyle iade ediyoruz. Sen kadrolu MHP düşmanısın. Haktan görünerek yazdığın sözler,sefil bir bataklığın pis kokuları gibi. Biz Liderimizden razıyız,sen hizmet ettiklerinle yoluna devam et" dedi.

 MHP'li isimlerden Rıza Zelyut'a sert tepki: Kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun?

"SEN KİMİN DÜMENİNDEN, KİMİN ETEĞİNDEN TUTUYORSUN?"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise "Devlet Bahçeli hiçkimsenin kayığına binmez!Densizlik yapma! Zelyut sen kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun? Liderimiz katil Esad’a, işbirlikçi CHP’ye okkalı taş attı, cevap senden geldi.Hoplasan da, zıplasan da müfsit ve münafık zihniyetin bize sökmez, hadi başka kapıya!" ifadelerini kullandı.

MHP'li isimlerden Rıza Zelyut'a sert tepki: Kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun? - Resim : 2

"ESAD KÖPEKLİĞİNİ NİÇİN YAPIYORSUNUZ?"

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek de şu sözleri kullandı:

"Rıza Zelyut dün de olanlarla CHP’nin bugün işlediği ihanetleri mi kapatacağını sanıyorsun?
Dün FETÖ’ye yağdanlıktın,bugün CHP-PKK ilişkine yağdanlık yapıyorsun !
Gerzekliği bırak da cevap ver; ABD’nin silah verdiği YPG ve Esad köpekliğini niçin yapıyorsunuz?"

MHP'li isimlerden Rıza Zelyut'a sert tepki: Kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun? - Resim : 3

"SENİ HANGİ HAİN ELLER İDARE EDİYOR?"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ise şu sert ifadeleri kullandı:

"Her para verenin borusunu çalan kâğıt israfı FitneÇağ'ın, bu ortamda erken seçim isteyecek kadar alçalan “uğursuz” kuklası! Sayın Genel Başkanımızın eli de kolu da aklı da Türk milletiyledir. Sen, seni hangi hain “eller” idare ediyor da bu kadar nefret kusuyorsun ondan haber ver."

MHP'li isimlerden Rıza Zelyut'a sert tepki: Kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun? - Resim : 4

MHP'li isimlerden Rıza Zelyut'a sert tepki: Kimin dümeninden, kimin eteğinden tutuyorsun? ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Cemal Enginyurt rıza zelyut yurt gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.