MHP'li Enginyurt, Erdoğan'a seslendi: Arınç susturulsun!

TBMM'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen MHP'li vekil Cemal Enginyurt, Bülent Arınç'ın artık susturulması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Bülent Arınç, verdiği bir röportajda Kanun Hükmünde Kararnameler için “bir faciadır” demiş ve "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan da özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"SUSTURULSUN ARTIK"

Tartışmalar sürerken MHP Milletvekili Cemal Enginyurt ise Meclis'te yaptığı konuşmada Arınç'a çok sert sözlerle yüklendi.

Enginyurt, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenirken, Arınç için, "Susturulsun" dedi.

Enginyurt, "KHK faciaysa bu KHK’yı ben yazmadım, ben de onaylamadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan sesleniyorum Bülent Arınç susturulsun artık. Arınç gibiler susturulmadığı sürece FETÖ ile mücadele 15 Temmuz şehitlerini incitmekten başka hiçbir işe yaramaz" diye belirtti.

MHP'li Enginyurt, Erdoğan'a seslendi: Arınç susturulsun! ile ilgili etiketler MHP Bülent Arınç KHK Cemal Enginyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.