MHP'den Meral Akşener'e 'dönek' yanıtı

Dünkü grup toplantısında MHP'ye sert sözlerle yüklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir yanıt da MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den geldi. Yönter, Akşener'in eski bir videosunu paylaşarak "Dönersem namussuzum diyor Akşener...Ne var ki DYP’den İP’e kadar olan dönek mazisi öyle demiyor." dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, dün grup toplantısında yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bazı parti yöneticilerinin kendisine hakaret ve küfür ettiğini dile getirdi.

Akşener, "Ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim. Bu da Müslüman bir Türk kadınının sözüdür, yeminidir. Allah'ım sana and olsun, şart olsun ki dönersem namerdim" dedi.

"DÖNEK MAZİSİ ÖYLE DEMİYOR"

 Akşener'in 'dönersem namussuzum' sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'den sert bir yanıt geldi.

Yönter, Akşener'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi övdüğü bir videoyu paylaşarak "Dönersem namussuzum diyor Akşener...Ne var ki DYP’den İP’e kadar olan dönek mazisi öyle demiyor." ifadesini kullandı.

"İP KOPTU, KUYRUK SIKIŞTI, O DA TUTTU MHP’YE SALDIRDI"

Yönter, sözlerinin devamında "Zora girdi, adı teröristlerle çakıştı, çelenki parçalandı, İP koptu, kuyruk sıkıştı, o da tuttu MHP’ye saldırdı, Liderimize sataştı. Yemezler, patladın MA!" açıklamasında bulundu.

MHP'den Meral Akşener'e 'dönek' yanıtı ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener İzzet Ulvi Yönter

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.