MHP'den koronavirüs kararı! 23 yıl sonra ilk kez...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1997'de hayatını kaybeden parti kurucusu Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümünde koronavirüs salgını nedeniyle ilk kez anma töreni yapamayacak.

Koronavirüs salgını Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü olan 4 Nisan'daki anma törenlerine de iptal getirdi.

SEMİH YALÇIN DUYURDU

Toplu organizasyonlar bir bir iptal edilirken, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Semih Yalçın, Türkeş’in anma programlarının iptal edildiğini bildirdi.

Yalçın, “Koronavirüsün bütün dünyada insanlığı tehdit ettiği nazik bir dönemde, hükümetçe sıkılaştırılan tedbirlere eksiksiz uyulması; sadece toplum sağlığı bakımından değil, ülkemizin geleceği açısından da hayati önem taşımaktadır” dedi ve şunları söyledi:

“Korona virüsle mücadele kapsamında, sosyal mesafenin korunması lüzumu dikkate alınarak; MHP Genel Merkezi ve il teşkilatlarımızca Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısıyla 4 Nisan'da düzenlenmesi planlanan anma programları iptal edilmiştir”

MHP'den koronavirüs kararı! 23 yıl sonra ilk kez...

MHP'den koronavirüs kararı! 23 yıl sonra ilk kez... ile ilgili etiketler MHP Semih Yalçın ölüm alparslan türkeş yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.