MHP'den Kadıgil istifası yorumu: Ahmet Şık denilen vatan haini ile muhteşem ikili olacaklar

CHP'den istifa ettiğini açıklayan İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Sütlü, Türkiye İşçi Partisi’ne katılacağını duyurdu. Kadıgil'in istifasına MHP cephesinden yanıt gecikmedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, "Ahmet Şık denilen vatan haini ile muhteşem ikili olacaklardır." dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Sütlü, partisinden istifa etti. Kadıgil, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katılacağını duyurdu.

Bu katılım ile TİP’in Meclis'teki milletvekili sayısı 4'e yükselirken, CHP'nin 136 olan milletvekili sayısı, 135'e düştü.

Kadıgil'in istifasına MHP cephesinden de bir yanıt geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

"AHMET ŞIK DENİLEN VATAN HAİNİ İLE MUHTEŞEM İKİLİ OLACAKLARDIR. "

Paylaşımında Kadıgil'in "Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim 'Şehitler ölmez vatan bölünmez'den tiksindiğim kadar" ifadelerinin yer aldığı tweetinin ekran görüntüsüne yer veren Çiçek, "İhanetler konusunda CHP’ye de yakışan profildi. Ama şimdi Ahmet Şık denilen vatan haini ile muhteşem ikili olacaklardır." dedi.

Çiçek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, partisinden istifa ederek Türkiye İşçi Partisi’ne katıldı. İhanetler konusunda CHP’ye de yakışan profildi. Ama şimdi Ahmet Şık denilen vatan haini ile muhteşem ikili olacaklardır. Bir CHP’den, bir HDP’den İhanet ırmağı gibi akıyorlar TİP’e!"

MHP'den Kadıgil istifası yorumu: Ahmet Şık denilen vatan haini ile muhteşem ikili olacaklar ile ilgili etiketler MHP CHP istifa sera kadıgil ahmet şık Yıldıray Çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.