MHP'den Gergerlioğlu'na 'yatak' mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, gözaltına alınan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Yönter, "Gazi Meclis'ten yatağıyla birlikte atıldı. Artık yeni koğuşunda ranzaya değil yere serer yatağını" dedi.

'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun gözaltına alınması sonrasında MHP'li isimler de sosyal medyada art arda paylaşımlarda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de o isimlerden biri oldu.

"UCUBE BİR BÖLÜCÜ"

Yönter, ilk mesajında "Gergeroğlu, senin neren doğru ki soyadın bile doğru olsun ya da doğru yazılsın... Bizim için her şeyin yanlış... İstersen gerenoğlu olsun yeni soyadın... Senin gibi ucube bir bölücü Liderimize laf edemez... Varlığı yanlış olanın soyadı zaten yanlıştır gergeroğlu..." ifadesini kullandı.

"SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU"

Sonraki paylaşımında Gergerlioğlu'nun TBMM'ye yer yatağı sermesine değinen Yönter, şunları yazdı:

"Ö.Faruk Gergeroğlu’nun yeni adresi artık cezaevi...Sayın Genel Başkanımızın çağrısı karşılık buldu, Gergeroğlu Gazi Meclis’ten yatağıyla birlikte atıldı...Artık yeni koğuşunda ranzaya değil yere serer yatağını..."

 

MHP'den Gergerlioğlu'na 'yatak' mesajı ile ilgili etiketler HDP MHP Ömer Faruk Gergerlioğlu İzzet Ulvi Yönter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.