MHP'den Fahrettin Altun'un açıklamalarına güçlü destek!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayramlaşma videosu hakkındaki iddialarına tepkiler sürüyor... Son olarak MHP kanadından yapılan bir açıkalama ile Fahrettin Altun'un Habertürk'e gösterdiği tepkiye güçlü bir destek verildi. Habertürk'ün Cumhur İttifak'nı hedef aldığı vurgulandı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramlaşma videosuyla ilgili yazısı büyük tepki topladı.
 Altaylı'nın "banttan" yayımlandığını savunduğu görüntülerle ilgili İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan zehir zemberek bir açıklama geldi.


Altun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yalan haber, karalama ve dezenformasyon" suçlamalarında bulunduğu Habertürk'e tepki gösterdi.

İletişim Başkanı Altun, "Halkımızın doğru haber alma hakkını, genel olarak medyamızın itibarını garanti altına almak için çalışacağız. Habertürk'ü kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

MHP'DEN DE HABERTÜRK'E TEPKİ VAR

Altun'un Habertürk'ü hedef alan sert sözlerine MHP'den de güçlü destek geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek Habertürk'ün Cumhur İttifakı'nı kasıtlı olarak hedef aldığını söyledi.

Çiçek şu ifadeleri kullandı;

"Habertürk yazarı Fatih Altay’ın kimden fonlandığına iyi bakmak lazımdır. Çünkü Habertürk’ü hadsiz, pervasız hale getirenlerin başında o vardır. Cumhur ittifakına yönelik aşırı bir kin, nefret, öfke nöbetindedir. Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir."

MHP'den Fahrettin Altun'un açıklamalarına güçlü destek! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Fahrettin Altun Habertürk Yıldıray Çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.