MHP'den CHP'li Engin Özkoç'a 'Öcalan' yanıtı

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç HDP'ye açılan kapatma davasına sosyal medya hesabından isyan etti. "Öcalan istediği için mi HDP'yi kapatıyorsunuz?' diye soran Özkoç'a yanıt MHP cephesinden geldi.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak HDP'ye açılan kapatma davasına tepki gösterdi.

HDP'nin terör örgütü PKK ile yakınlığını görmezden gelen Özkoç "Abdullah Öcalan istediği için mi HDP’yi kapatıyorsunuz?" dedi.

"KAFASINA ALDIĞI AĞIR DARBE ADAMI NE HALE GETİRDİ!"

Özkoç'un o sözleri tepkilere neden oldu. O tepkilerden biri de  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'ten geldi.

Çiçek, Özkoç'a verdiği yanıtta "Mecliste şiddetin önlenmesi lazım. Kafasına aldığı ağır darbe adamı ne hale getirdi! HDP de “Öcalan bizi kapattırmasın” diye mi her gün teröristbaşı Öcalan’a bağlılıklarını bildiriyor?" ifadelerine yer verdi.

 

MHP'den CHP'li Engin Özkoç'a 'Öcalan' yanıtı ile ilgili etiketler CHP MHP Engin Özkoç Abdullah Öcalan PKK Yıldıray Çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.