MHP'den Akit yazarına tepki: Genel başkanımıza saldırdı!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Yeni Akit gazetesi köşe yazarı Yaşar Değirmenci'yi sert sözlerle eleştirdi. Yönter, Değirmenci'nin yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye saldırıldığını ifade etti.

Yeni Akit yazarı Yaşar Değirmenci, 'Putlaştırmak müzmin hastalık' başlıklı yazısında Mustafa Demirkan'ın Ayasofya’da Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okumasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef aldı.

Değirmenci, "MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kurduğu cümleler öylesine aşırı, temelsiz ve tutarsızdı ki ne İslam’ın temel esaslarıyla ne de yakın tarihin siyasi ve toplumsal tecrübeleriyle telif etme imkânı vardı. Adeta ‘Olmasaydın Olmazdık’ karanlığı ve dayatması form değiştirip karşımıza dikiliyordu." ifadesini kullandı.

Değirmenci'nin bu sözlerine MHP kanadından tepki geldi.

"OLMASAYDI OLMAZDIN, OLSAN BİLE VAFTİZ OLURDUN!"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, "Yeni Akit Gazetesi köşe yazarlarından Yaşar Değirmenci, “putlaştırmak müzmin hastalık” başlıklı süfli köşe yazısında Genel Başkanımıza saldırmış!" dedi.

Yönter, sözlerinin devamında "Bu müfteri, Atatürk’e sahip çıkmamızı hazmedememiş! Bak Değirmenci, burayı iyi belle; olmasaydı olmazdın, olsan bile vaftiz olurdun!" diye yazdı.

MHP'den Akit yazarına tepki: Genel başkanımıza saldırdı! ile ilgili etiketler MHP Twitter Yeni Akit İzzet Ulvi Yönter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.