MHP'de sular durulmuyor, bir isim daha kurultay istedi

Balıkesir milletvekili İsmail Ok da 'kurultay' isteyenler kervanına katıldı.

MHP'de Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun ardından bir aktif milletvekili daha kurultay çağrısı yaptı. Muhalif kanat Ok gibi bir çok milletvekilinin daha kurultay çağrısında bulunacağı iddiasında bulunurken, MHP grubundan kurultay kopmaları devam edecek mesajı verdi. Bu gelişme Genel Merkez'i de rahatsız etti. genel Merkez Ok'un bu açıklamasını incelemeye alırken, hakkında ihraca varacak disiplin sürecinin başlatılacağı öğrenildi. Ok'un kamuoyuna Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

MHP her geçen gün derinleşerek artan kriz ve kaos ortamına büyük bir hızla sürüklenmektedir. Bu durum ülkücü hareketi derinden sarsmakta ve üzmektedir. Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışın tek yolu ülkücü iradeye başvurmaktır. Bunun için de olağanüstü genel kurul en kısa sürede toplanmalıdır. (Milliyet)

MHP'de sular durulmuyor, bir isim daha kurultay istedi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.