MHP ve Ülkü Ocakları o savcıya seslendi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı sonrası açılan soruşturmayı yürüten savcı Alparslan Tufan, MHP'liler ve Ülkü Ocakları üyeleri tarafından hedef alındı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda savcıya yönelik 'Boğulacağın suda kulaç atma' gibi ifadeler kullanıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasının ardından başlatılan soruşturma sonrası ilginç bir gelişme yaşandı.

Soruşturmayı yürüten ve dosyayı kapatmayan savcı Alparslan Tufan'a MHP'liler ve Ülkü Ocağı mensupları tarafından hedef alındı.

SORUŞTURMAYI YÜRÜTEN SAVCIYA TWİTTER'DAN GÖZDAĞI

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Twitter hesabından 'Alparslan Tufan cumhuriyetin savcısı mısın? Serok Ahmet'in mi savcısısın' yazılı bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile savcu Tufan'ın yer aldığı görüldü.

Kılavuz, paylaştığı fotoğrafa ''Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan Adalet Bakanlığına mı? Yoksa Serok Ahmet’e mi bağlı çalışıyor? Alparslan Tufan kimin adamıdır'' notunu düştü.

MYK ÜYESİ DE PAYLAŞTI

MHP MYK üyesi Murat Kotra da Olcay Kılavuz'un paylaşımının aynısını paylaşarak savcıya karşı yapılan kampanyaya destek verdi.

ÜLKÜ OCAKLARI DA AYNI MESAJI PAYLAŞTI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı da aynı fotoğrafı paylaşarak savcı Tufan'ı hedef aldı.

Şanlı, yaptığı paylaşımda "Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir." ifadesini kullandı.

'SEROK DA KURTARAMAZ SENİ''

Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Emrullah Günay da , ''Alparslan Tufan Cumhuriyetin Savcısı mısın Serok Ahmet ile mi ortak hareket ediyorsun. Serok da kurtaramaz seni'' diyerek yapılan paylaşımlara destek verdi. 

 

MHP ve Ülkü Ocakları o savcıya seslendi ile ilgili etiketler MHP Ülkü Ocakları Tehdit savcı selçuk özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.