MHP lideri Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı'na geçmiş olsun telefonu

MHP lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu açmasının ardından Cumhurbaşkanı, resmi hesabından görüşme ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardınan telefonla geçmiş olsun diledi. 

Cumhurbaşkanı, resmi Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.


Cumhurbaşkanlık resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şöyle denildi:

Cumhurbaşkanı @RTErdogan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede; MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

 

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı'na geçmiş olsun telefonu ile ilgili etiketler MHP Erdoğan telefon Twitter bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.