MHP lideri Bahçeli'den aşı kararı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklama doğrultusunda ve Bakanlıkça öngörülen programa uygun olarak aşı yaptırma kararı aldı. MHP lideri, ilk aşı yaptıracaklar arasında olacak.

Koronavirüs aşısı için geri sayım sürerken Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli de aşı yaptırma kararı aldı. MHP kaynaklarınca yapılan açıklamada, Bahçeli'nin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları doğrultusunda Bakanlık tarafından uygun görülen aşı programı çerçevesinde aşı sırasında yerini alacağı bildirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA AŞI OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Ayasofya'da kıldığı Cuma namazının ardından gazetecilerin, 'Aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna yanıt vermişti.

Erdoğan, aşı yaptırmaktan yana bir sıkıntısı olmadığını belirtmiş, vatandaşlara örnek teşkil etmek adına Sağlık Bakanlığı'nın uygun göreceği aşıyı yaptıracağını ifade etmişti. Erdoğan, aşının sağlık için önemli olduğunu belirterek, vatandaşlara asılsız söylemlere itibar etmeme çağrısında bulunmuştu.

MHP lideri Bahçeli'den aşı kararı ile ilgili etiketler korona aşısı bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.