MHP lideri Bahçeli: Doktorumuzun katledilmesi milletimizi yaralayan hunhar bir vakadır! Takipçisi olacağız...

MHP Lideri Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli "Sağlık çalışanlarımızı ve toplumun farklı kesimlerini hedef alan şiddet dalgasını önşartsız kınıyor, suçluların çok ağır bedeller ödemelerini ümit ediyor, sürecin takipçisi olacağımızın da bilinmesini arzuluyorum " ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli "Bayramı karşılamaya hazırlanırken, Konya Şehir Hastanesi’nde bir doktorumuzun katledilmesi de acı verici ve milletimizi derinden yaralayan hunhar bir vaka olarak hafıza kayıtlarına geçmiştir. " ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Sağlık çalışanlarımızı ve toplumun farklı kesimlerini hedef alan şiddet dalgasını önşartsız kınıyor, suçluların çok ağır bedeller ödemelerini ümit ediyor, sürecin takipçisi olacağımızın da bilinmesini arzuluyorum."

KIŞKIRTMA İLE BOYKOT YANLIŞ

"Fakat Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın iki gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayri meşru bir eylem olarak değerlendiriyorum."

CUMHUBAŞKANI ADAYI TARTIŞMASI

"Zillet ittifakının kurguladığı Cumhurbaşkanı adayı edilgen, etkisiz, pasif, yeri geldiğinde koltuğunu devredecek, uzaktan kumanda edilmeye boyun eğecek kukla bir adaydan öte anlam taşımamaktadır.

Tek ortak noktaları nevzuhur "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" olan makus partilerin Türkiye'nin geleceği, milli gerçekleri, yüksek mücadele seviyesi hakkında en küçük görüş, tespit ve teklifleri yoktur.

Bunların derdi koltuk paylaşımı, geçimleri de fitne, dedikodu, yalan ve istismardır.

Zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayının hüviyeti üzerinden tetikçi, kiralık uzman ve sözde aydınlar eliyle gazete ve televizyonlarda yürütülen tartışmalar sabır ve tahammül eşiklerini artık zorlamaya başlamıştır.

"Ortak aday mı, çoklu aday mı?" sorusunun gündemde tutulması akıl kaybının en ileri evresidir."

 

MHP lideri Bahçeli: Doktorumuzun katledilmesi milletimizi yaralayan hunhar bir vakadır! Takipçisi olacağız... ile ilgili etiketler bahçeli ekrem karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.