MHP lideri Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti: Altılı masa bir hikaye, sonu nasıl bitecek onu bilemiyoruz!

MHP lideri Bahçeli, bayram namazı sonrası merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu ve 6'lı masayı eleştiren Bahçeli, "Altılı masa bir hikaye, sonu nasıl bitecek onu bilemiyoruz" dedi. 

MHP lideri Devlet Bahçeli, bayram namazı sonrası MHP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Bahçeli, kabre kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktı. Bahçeli'nin kabir ziyaretine Mevlüt Karakaya da eşlik etti.

"ALTILI MASA BİR HİKAYE"

Bahçeli ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu ve 6'lı masayı eleştiren Bahçeli, "Altılı masa bir hikaye, sonu nasıl bitecek onu bilemiyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

MHP lideri Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti: Altılı masa bir hikaye, sonu nasıl bitecek onu bilemiyoruz! ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı bayram namaz MHP bahçeli alparslan türkeş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.