MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da klasik otomobilinin direksiyonuna geçti

Klasik otomobil merakı ile bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 06 TCD 009 plakalı Volvo 760 model klasik otomobili ile Ankara turu attı. Gezisi sırasında Devlet Bahçeli’ye Ferdi Tayfur'un 'Bu Bana Yeter' şarkısı eşlik etti. İşte detaylar…

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 06 TCD 009 plakalı klasik otomobil ile Ankara'yı gezdi. Klasik otomobiller ve Ferdi Tayfur'a olan ilgisi bilinen Bahçeli'nin, gezisi sırasında da Ferdi Tayfur dinlediği öğrenildi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da klasik otomobilinin direksiyonuna geçti

Gezide Bahçeli'ye parti yöneticileri eşlik ederken; Bahçeli'nin araç kullandığı anlar video klip haline getirilerek MHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 'Liderimiz Yollarda' ifadesi ile paylaşılan videoda Ferdi Tayfur'un 'Bu Bana Yeter' şarkısı yer aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da klasik otomobilinin direksiyonuna geçti - Resim : 2

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da klasik otomobilinin direksiyonuna geçti ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP Ankara Otomobil klasik otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.