MHP Genel Başkanı Bahçeli'den HDP'yi işaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki geldi. Türkiye'de Kürt sorunu diye bir şeyin olmadığını belirten Bahçeli, "HDP meşru bir organ değil terör örgütü PKK'nın mazbata almış halidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Kürt sorununu HDP ile çözeriz' açıklamasının üzerine MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert eleştiri geldi. 

"KILIÇDAROĞLU'NUN VİCDANI HACZEDİLMİŞTİR"

"Türkiye'de Kürt sorunu diye bir sorun yoktur." diyen Bahçeli, "Var diyen, olduğunu ısrarla dayatıp iddia eden kim varsa kalbi Türk milletiyle bir atmayan namertlerdir. Kılıçdaroğlu'nun iradesi rehin alınmış, vicdanı haczedilmiştir" dedi.

 

"HDP, PKK'NIN MAZBATA ALMIŞ MASKELİ HALİDİR"

Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"HDP, meşru bir organ değil, terör örgütü PKK'nın mazbata almış maskeli halidir. Bu yalın gerçeği bilmemek, görmemek, afişe etmemek hem ayıplı bir siyaset örneği, hem de bölücü hedeflere siperlik yapan, terörist niyetlere müsamahalı ve muhabbetle bakan terör seviciliktir."

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den HDP'yi işaret eden Kılıçdaroğlu'na tepki ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.