MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için yaptığı yorum Hazal Kaya'yı kızdırdı

Oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Melis Sezen'in 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği dekolteli elbise için sert ifadeler kullanan ve Melis Sezen'in kıyafetinin kanunen suç olduğunu iddia eden MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın sözlerine tepki gösterdi.

MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın, oyuncu Melis Sezen'in 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği beyaz dekolteli elbisesi için söyledikleri tepki çekti. Çakar'ın sözleri oyuncu Hazal Kaya'yı sinirlendirdi. 

Ahmet Çakar, şimdilerde rol aldığı Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteriyle izleyici karşısına çıkan Melis Sezen'in, 47. Pantene Altın Kelebek'te giydiği elbisesiyle ilgili "Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" ifadelerini kullandı.

MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için yaptığı yorum Hazal Kaya'yı kızdırdı

HAZAL KAYA: AHLAKINIZDA BOĞULUN


Ahmet Çakar'ın Melis Sezen'in kıyafeti hakkında yaptığı yorum kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcılarından Çakar'a tepki mesajları yağarken bir tepki de Melis Sezen'in meslektaşı Hazal Kaya'dan geldi.

Twitter'dan konu ile ilgili paylaşımda bulunan Hazal Kaya, "Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyorsunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…" ifadelerini kullandı.

MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için yaptığı yorum Hazal Kaya'yı kızdırdı - Resim : 2

 

 

MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için yaptığı yorum Hazal Kaya'yı kızdırdı ile ilgili etiketler Melis Sezen Ahmet Çakar Hazal Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.