MHP eski milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'i hedef almıştı... Polemiğe Prof. Dr. Arif Verimli de dahil oldu

14 yıl boyunca atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında yer alan ve geçtiğimiz sezon programdan ayrılan Doktor Arif Verimli, 'dekolte' çıkışıyla gündem oldu. MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın oyuncu Melis Sezen hakkındaki açıklamalarına bir yorum da Arif Verimli'den geldi. Verimli, açıklamasıyla sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. İşte detaylar...

Uzun yıllardır yer aldığı, atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programından geçen sezonun başında ayrılan Prof. Dr Arif Verimli, son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan 'dekolte' tartışmasına dahil oldu.


MHP eski milletvekili Ahmet Çakar, Akit TV'de konuk olduğu programda oyuncu Melis Sezen'in 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği dekolteli elbisesi için "Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" ifadelerini kullanınca tepki çekmişti. Eski vekile tepkiler yağarken Müge Anlı'nın programında uzun yıllar yer alan Prof. Dr Arif Verimli'den de çarpıcı bir paylaşım geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan Arif Verimli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında “Ben bir kadının göğsünü yarı çıplak değil çıplak görsem de çeviririm başımı yoluma giderim” ifadelerini kullandı.

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'i hedef almıştı... Polemiğe Prof. Dr. Arif Verimli de dahil oldu


Bir takipçisi Verimli'ye "Belki de başınızı çevirmeniz de onu rahatsız ediyordur, orada bir rahatsızlık unsuru varmış gibi hissettirebilir çünkü. Hem bakmayıp hem de başınızı çevirmeden dümdüz normal bir insan görmüş gibi sıradan bir şekilde yürüyüp yolunuza gidebilirsiniz bence" şeklinde bir cevap verdi.

 

 

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'i hedef almıştı... Polemiğe Prof. Dr. Arif Verimli de dahil oldu ile ilgili etiketler Melis Sezen Ahmet Çakar Sosyal Medya Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.