"MHP aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş!"

Devlet Bahçeli'nin Mansur Yavaş'a yönelik "Dikkat et" ikazına CHP'den gelen cevap MHP'de büyük rahatsızlığa neden oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hem Seyit Torun'a, hem de Mansur Yavaş'a zehir zemberek ifadelerle yüklendi. Yalçın, Yavaş'ı "MHP aleyhinde dolap döndüren düzenbaz" olarak tanımladı!

Ankara'da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Alparslan Türkeş anmasında yaşanan arbedenin yankıları sürüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaşanan olaylar üzerine CHP'Lİ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak, "Bundan sonra dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" diye seslenmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt ise CHP yönetiminden geldi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bahçeli'ye "Eşkıyalığa pabuç bırakmayız" diyerek çıkıştı.

HEM YAVAŞ'A HEM CHP'YE AĞIR SÖZLER...

Bu çıkış MHP'de büyük rahatsızlığa neden olurken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hem Seyit Torun'a, hem de Mansur Yavaş'a zehir zemberek ifadelerle yüklendi.

Torun'a, "CHP'li Seyit Torun, Mansur Yavaş'a ayar veren Genel Başkanımız hakkında densizlik ederek sosyal medya üzerinden “Orada dur Bahçeli!” diye tıslamış! Haddini bil Torun! Haddini ve yerini bil! Tatava yapma!" diye çıkışan MHP'li Yalçın Mansur Yavaş hakkında ise şu ifadeleri kullandı;

"Koskoca MHP Lideri; partisi aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş’a uyarıda bulunmayacak, sicilli devşirmeniz de MHP'nin arkasından serbestçe iş çevirecek öyle mi? Sevsinler sizi!

Seyit Torun, hızını alamayıp “Tehditleriniz acizliğinizdir.” demiş. Asıl acizlik, kendi insan kaynaklarını tüketip MHP’nin sokağa bıraktıklarıyla iş tutmaktır.

Seyit Torun! Arkasında halkın olduğunu iddia ettiğin Mansur Efendi var ya, halka hizmet için harcama yapması gerekirken Belediye bütçesinden MHP’nin safra ve atıklarına ulufe dağıtıyor.

Bir zamanlar Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi CHP’lileşmekle suçlayan bu hadsiz, şimdi sizin kucağınızda perde arkasından MHP düşmanlığı yapıyor. Ne kadar düşük, atık, artık, fosil, muarız varsa başına topluyor, yallayıp yemliyor."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">1-CHP&#39;li Seyit Torun, Mansur Yavaş&#39;a ayar veren Genel Başkanımız hakkında densizlik ederek sosyal medya üzerinden “Orada dur Bahçeli!” diye tıslamış! Haddini bil Torun! Haddini ve yerini bil! Tatava yapma!</p>&mdash; E. Semih Yalçın (@E_SemihYalcin) <a href="https://twitter.com/E_SemihYalcin/status/1465975102152097797?ref_src=twsrc%5Etfw">December 1, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

"MHP aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş!" ile ilgili etiketler Semih Yalçın CHP MHP Mansur Yavaş Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.