"MHK'nin kendini kurtarma çabası..."

Spor yorumcusu ​Mehmet Demirkol, Fatih Terim'e verilen cezalar ve MHK'nın hakemler ile ilgili aldığı kararlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol, beIN MANŞET programında Galatasaray Teknik Teknik Direktörü Fatih Terim'in verilen cezalarla ilgili yaptığı açıklamaları yorumladı.

Mehmet Demirkol, "Fatih hocaya verilen cezalar hukuken doğru ama vicdanen doğru değil. Şiddet yok, ırkçılık yok, suça bulaşmamış. Ligin 3'te birinde böyle bir davranışa ceza veremezsin. Bu kuralın değişmesi lazım" dedi.

"MHK’NIN KENDINI KURTARMA ÇABASI"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Galatasaray-Atiker Konyaspor maçını yöneten Hüseyin Göçek ile aynı müsabakada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görev yapan Halis Özkahya'ya ikinci değerlendirmeye kadar maç vermeyeceğini açıklamıştı.

Mehmet Demirkol "Hüseyin Göçek'in süresiz dinlendirilmesi, kadro dışı kalması MHK'nin kendini kurtarma çabası" dedi.

Demirkol "3 dakika konuştunuz, maç 4-5 dakika uzadı. İkinci yarıda 1 dakika mı durdu maç? Hüseyin Göçek'in kadro dışı kalması MHK'nın kendisini kurtarma çabası. Benim derdim gidip bakmamasında. Halis Özkahya dese ki 'Hoca bir bak' o zaman bir şey demem. Hüseyin Göçek maçtan sonra pozisyonu izlemiş ve kararının doğru olduğunu söylemiş. Eeee neden maçta bakmıyorsun? Konuşmaları duymamız lazım. Yayınlayın o zaman" ifadelerini kullandı.

"MHK'nin kendini kurtarma çabası..." ile ilgili etiketler Mehmet Demirkol Galatasaray Fatih Terim MHK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.