MHK'dan skandal hareket! Hakem atamayı unuttular!

Eski hakem Deniz Çoban, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, MHK'nın yarın oynanacak 3. Lig maçlarına hakem atamayı unuttuğunu söyledi.

Türkiye 3. Lig'de yarın oynanacak olan maçların öncesinde eski hakem Deniz Çoban'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şaşkınlık yarattı.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Deniz Çoban, MHK'nın yarın 13:00'da oynanacak olan 3. Lig maçlarına hakem atamayı unuttuğunu iddia etti.

'24 SAAT KALA TEBLİGAT VERİLDİ'

Deniz Çoban açıklamasında "Skandal! MHK yarın 13:00'da oynanacak olan 3. Lig maçlarına hakem atamayı unuttu. Hakemlere bugün tebligat yapıldı. Hakemler apar topar yola çıktı. Çalışanlar izin almakta zorlandı. Hala yoldalar maçların oynanacağı ile varamadılar. Ana görevi maçlara hakem atamak olan MHK bunu nasıl unutur? Allah korusun gece gece yollarda olan hakemlerin başına bir şey gelse ne olacak?" ifadelerini kullandılar.

MHK'dan skandal hareket! Hakem atamayı unuttular! ile ilgili etiketler MHK
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.