MHK'dan Ali Palabıyık kararı!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşılaşmasında verdiği kararlar ile eleştiri oklarının hedefi olan Ali Palabıyık'a maç verilmedi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, ''Ali Palabıyık'ı Fenerbahçe maçını bırakın, hiçbir Türk takımının maçında görmek istemiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta heyecanı yarın, 5 Şubat Pazar ve 6 Şubat Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Bu mücadelelerde görev alacak hakemler de Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla duyuruldu. Fenerbahçe’nin, Konyaspor’u ağırlayacağı mücadelede ise Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

ALİ PALABIYIK'A MAÇ VERİLMEDİ

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında verdiği tartışmalı kararlarla gündeme gelen Ali Palabıyık'a maç verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE TARAFTARI SEVİNÇLİ

MHK'nın bu kararının ardından Fenerbahçeli taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Ali Palabıyık'a sezonun geri kalan maçlarında da görev verilmesini istemeyen sarı-lacivertliler, federasyona baskı yapıyor.

"HİÇBİR TÜRK TAKIMININ MAÇINDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'den Adana Demirspor maçı sonrası flaş açıklamalar kullanmıştı. Ali Palabıyık için konuşan Baki, "Bir daha bu Ali Palabıyık'ı Fenerbahçe maçını bırakın, hiçbir Türk takımının maçında görmek istemiyoruz." demişti.

MHK'dan Ali Palabıyık kararı! ile ilgili etiketler MHK Ali Palabıyık
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.