MHK, yayıncı kuruluş beIN SPORTS ile görüştü!

Merkez Hakem Kurulu, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'tan maçlarda kullanılan kamera sayılarını arttırması yönünde istekte bulundu.

İsmini açıklamak istemeyen MHK yetkilileri uzun VAR incelemelerinin sebebinin hakemler değil, yayıncı kuruluştan gelen görüntüler olduğunu iddia ettiler. Dünya Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde 32 kamera ile VAR incelemesinin yapıldığını belirten MHK yetkilileri, Türkiye Ligi'nde ise Anadolu maçlarında 6-7, derbilerde ise 12-13 kamera ile VAR incelemesinin yapılmak zorunda kaldığını belirttiler.

MHK'DEN BEIN SPORTS'A: KAMERA AZ VE GÖRÜNTÜ KALİTESİ KÖTÜ

Asistanaliz'de yer alan habere göre; MHK, yayıncı kuruluş beIN Sports'a resmi bir yazı göndererek hem kamera sayısının arttırılmasını hem de görüntü kalitesinin arttırılmasını talep etti. MHK, görüntü kalitesi kötü olduğu için ve yeterli sayıda kamera olmadığı için incelemelerin sağlıksız yapıldığını, inceleme sürelerinin uzadığını ve bunun futbolu olumsuz etkilediğini belirterek yayıncı kuruluştan bu konuda geliştirmeler yapmasını istedi.

beIN Sports'un gelecek sezon kamera sayılarının arttırılması ve kalitenin yükselmesi adına bir çalışma yapıp yapmayacağı merak konusu.

MHK, yayıncı kuruluş beIN SPORTS ile görüştü! ile ilgili etiketler VAR beIN Sports UEFA Şampiyonlar Ligi MHK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.