Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı. Serdar Tatlı'nın istifası sonrası Kulüpler Birliği ismi yıpranmamış birinin göreve gelmesini istemişti. TFF Başkanı Nihat Özdemir de bugün yaptığı açıklamada "Bazı kulüplerimizin hep serzenişte bulunduğu adaletli tayin, gözlemci raporları, gözlemcilerin birbirleriyle ilişkileri gibi konularda en ince detayına kadar çalışmalar başladı" demişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Merkez Hakem Kurulu’nun Başkan ve üyelerini belirledi. 

Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu şu üyelerden oluşuyor:

BAŞKAN
Ferhat Gündoğdu

ÜYELER
Yunus Yıldırım 
Ahmet Şahin
Sebahattin Şahin
Hakan Sivriservi
Kamil Abitoğlu
Nihat Mızrak
Hikmet Öksüzoğlu
Serdar Çakıroğlu

 Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi

FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

Kulüpler Birliği'nin son bir kaç yıldır "yapısı değişsin" çıkışının ardından MHK'de köklü bir değişime gidildi. Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası istifa eden Serdar Tatlı'nın yerine yaklaşık 10 gün sonra Ferhat Gündoğdu getirildi. Peki Ferhat Gündoğdu kimdir?

Futbol kamuoyunun ismini pek bilmediği Gündoğdu, MHK'nin eğitimden sorumlu üyesiydi. Asker kökenli olan Gündoğdu'nun asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alıyor.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi - Resim : 2

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi ile ilgili etiketler MHK Nihat Özdemir TFF Ferhat Gündoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.