MHK başkanı açıkladı: İki hakem korona pozitif

MHK liglere verilen aranın sona ermesinden sonra tüm hakemlerin hazır olması amacıyla e-eğitim platformu üzerinden bir uygulama başlattı.

Zekeriya Alp, "Hakemlerimizin hepsi ile irtibata geçtik. Korona virüs ile ilgili sıkıntısı olup olmadıklarını sorduk. Çok şükür sadece iki hakemimizin pozitif sonuçları dışında endişe edeceğimiz bir olayımız yok."

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alp, liglerin başlayabileceği tarihten karantina sürecine kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaparken, iki hakemin corona virüsü testinin pozitif çıktığını belirtti...

İki hakem pozitif

Teknik, disiplin ve VAR müdahaleleri ile ilgili kararları sorulan hakem ile gözlemciler, Oğuz Sarvan başkanlığındaki heyet tarafından değerlendirilip, geri dönüşüm sağlanıyor.MHK Başkanı Alp liglere verilen uzun arayı eğitimler ve antrenmanlar ile doğru kullanmayı hedeflediklerini, teknolojik olanaklar sayesinde hakemlerin ortamdan kopmasının engellendiğini söyledi. Amaçlarının futbol başladığı zaman hakemleri de hazır tutmak olduğuna vurgu yaptı.Herkes gibi haftalardır kendini karantinaya alan Alp, aldıkları önlemleri, uyguladıkları yöntemleri ve geleceğe dair beklentilerini şöyle anlattı Milliyet’e:

 

MHK başkanı açıkladı: İki hakem korona pozitif ile ilgili etiketler hakem Koronavirüs Korona MHK Zekeriya Alp
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.