MFÖ 3 yıl aradan sonra İstanbul'da hayranları ile buluştu

Pandemi sebebiyle sevenlerinden uzak kalan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur konserlerine devam ediyor. Türk rock müziğinin efsane üçlüsü MFÖ, geçtiğimiz cumartesi günü 3 yıl aradan sonra İstanbul'un ilk açık hava kültür ve sanat merkezi olan YBY (Yeni Bir Yaşam) Kemerburgaz etkinlik alanında sahne aldı. Hayranları MFÖ ile ormanın tam ortasında sahne ile iç içe keyifli anlar yaşadı.

İstanbul'un ilk açık hava kültür ve sanat merkezi olan etkinlik alanı YBY Kemerburgaz'da, MFÖ konser verdi. MFÖ, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

MFÖ 3 yıl aradan sonra İstanbul'da hayranları ile buluştu

İKİ SAATLİK UNUTULMAZ BİR KONSER

Yemyeşil bir alanda dolunay ve yıldızların altında gerçekleşen konserde MFÖ binlerce hayranına keyifli saatler yaşattı. Dinleyicisiyle Kemerburgaz kent ormanındaki etkinlik alanında buluşan efsane grup yaklaşık iki saat sahnede kaldı. MFÖ en sevilen şarkıları ile unutulmaz bir dolunay gecesi yaşayan İstanbul’lular grubun eşsiz sahne performansı ile eğlendi. 53 yıldır müzik yapan Mazhar, Fuat ve Özkan İstanbul’da böyle bir konser alanının bulunmasından çok mutlu olduklarını belirtti.

MFÖ 3 yıl aradan sonra İstanbul'da hayranları ile buluştu

MFÖ şarkılarını hemen hemen tamamını birlerce hayranı ile birlikte söyledi. Müzik severler o gece sahnede MFÖ, gökyüzünde yıldızlar ve dolunay yeşillikler içinde uzum zaman unutamayacakları bir gece yaşadılar.

MFÖ 3 yıl aradan sonra İstanbul'da hayranları ile buluştu

 

 

MFÖ 3 yıl aradan sonra İstanbul'da hayranları ile buluştu ile ilgili etiketler MFÖ Konser Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Kemerburgaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.