Mezun olduğu okulu, kendisinin yaptığı el yapımı bomba ile patlattı!

Rusya’da 7-14 yaş arası eğitim veren bir Ortodoks okulunda kimliği açıklanmayan bir kişi tarafından el yapımı bombanın patlatılması sonucu 12 kişi yaralandı.

Rusya’da okullara yönelik yapılan saldırılarda son zamanlarda ciddi bir artış yaşanmaya başladı.

MEZUN OLDUĞU OKULU EL YAPIMI BOMBA İLE PATLATMAK İSTEDİ

Bugün öğle saatlerinde de manastır yakınındaki bir Rus Ortodoks okuluna saldırı düzenlendi. Rusya İçişleri Bakanlığı, Ortodoks okulunda meydana gelen patlamanın okulun mezunu Rus bir genç tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Mezun olduğu okulu patlatmak isteyen 18 yaşındaki ismi açıklamayan gencin el yapımı bomba ile kendini patlattı. Olay sırasında yaralanan zanlı hastaneye kaldırılırken durumunun kritik olduğu, patlamada 12 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

İNTİKAM ALMAK İÇİN PATLATTI

İsmi açıklanmayan Rus gencin intikam almak istediği için mezun olduğu okulu patlatma girişiminde bulunduğu bildirildi. Moskova Valisi Andrei Vorobyev, yaralılara ilişkin net bir sayı vermezken, yaralıların hayati tehlikesi olmadığını açıkladı. Rus Ortodoks Kilisesi, patlamada yaralanan ailelere yardım edileceğini açıkladı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında da Kazan kentinde 19 yaşındaki bir genç okula saldırı düzenlemiş, 9 kişinin ölümüne sebep olmuştu.

Mezun olduğu okulu, kendisinin yaptığı el yapımı bomba ile patlattı! ile ilgili etiketler Rusya Okul patlama ortodoks mezun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.